Столична пекарня “Завертайло” почала випікати круасани з наразі неофіційною назвою “Ліза Тарасюк”

Київська пекарня «Завертайло» на Подолі (вул. Межигірська, 7), що прославилась тістечком «Джонсонюк», не забарилась включити в асортимент позицію на честь наступниці Бориса Джонсона в кріслі прем’єр-міністра Великої Британії – Ліз Трасс. Назву для іменної новинки ще не придумали. В соцмережі серед інших пропонують такі: Трассишин, Трассюк, Ліз Трасайло та Ліза Тарасюк.

Начинкою для «Лізи Тарасюк»» стала суміш троянди-лаванди-ожини з ванільним заварним кремом. “Ззовні — ніжний, але на смак ще та пожежа”, — сказано на сторінці пекарні в соцмережі.

«Завертайло» – це черговий заклад власників мережі кафе Honey Станіслава й Анни Завертайлів. Пекарню назвали прізвищем власників, щоб підкреслити авторський формат і відповідальність родинного бізнесу за продукт. «Завертайло» спеціалізується на хлібі та випічці власного виробництва. Світлина зі сторінки пекарні в Instagram.

Теги

Новости по теме