У столиці для волонтерів провели майстер-клас приготування Київського торта

Депутатка Київради Юлія Ярмоленко організувала такий кулінарний захід для волонтерів столиці на знак вдячності за їхню сумлінну працю. Також ініціативу підтримав депутат Київради Ярослав Федоренко.

Для учасників майстер-класу організували екскурсію кондитерською фабрикою, під час якої вони познайомились з усіма етапами створення улюблених десертів.

Далі знаменитий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво провів майстер-клас з приготування солодкого символу столиці — київського торта. Він поділився технологією виготовлення фірмового десерту, а усі охочі мали унікальну можливість створити власний оригінальний дизайн для нього.

Спробували себе в ролі кондитерів також юні волонтери, а саме — чемпіонка світу із шашок Валерія Єжова та чемпіон Києва із шашок Андрій Дяченко, які влаштовують на вулицях Києва турніри з перехожими за довільну плату, а зібрані таким чином кошти передають на потреби Збройних сил України, розповіла депутатка.

За словами шефкухаря Ектора Хіменеса-Браво, передача власного досвіду наступним поколінням є важливим і необхідним процесом для збереження культурних традицій народу.

«У моїй родині є хороша традиція — передавати рецепти з покоління в покоління. Багато страв мене навчили готувати мої мати та бабуся. Ще з дитинства я проводив на кухні майже весь свій вільний час, розпитуючи про особливості приготування різних страв. Тож сьогодні для мене велика честь ділитись рецептом київського фірмового десерту з майбутнім поколінням. Мене вразили наполегливість і креативність учасників майстер-класу. Дивлячись на них, я переконаний: в України є майбутнє», — розповів Ектор Хіменес-Браво. https://vechirniy.kyiv.ua/news/69465/

Теги

Новости по теме