Вальс 7-річної Саші. Зал аплодував стоячи

За підтримки Мерії Відня, посольтства Австрії в Україні, Українсько-Австрійської асоціації та мерії Києва в самому центрі столиці, в приміщенні Fairmont Grand Hotel Kyiv , після вимушеної паузт в п’ять років 24 квітня відбувся Благодійний Віденський Бал.

На ньому танцювала 7-семирічна Олександра Паскаль з Чорноморська, яка навесні 2022 року втратила ногу внаслідок нічного ворожого ракетного удару по житловому будинку, коли Саша спала. Рятувальники дістали її із-під завалів Реанімація тривала 2 тижні. Ногу дівчинки врятувати не вдалося. Олександра Паскаль займається гімнастикою з 3 років. Маленька, але дуже сильна… Реабілітація. Протез. Олександра виступає на паркеті. Зал зустрічає цю фантастичну дівчинку оваціями стоячи.

Участь в цьогорічному Благодійного Віденському Балу взяли 16 пар дебютантів та 48 дорослих пар.

Програма включала урочисту церемонію відкриття, вихід дебютантів, бальну програма з майстеркласами та благодійний аукціон.

Вокальний супровід події – виконання Сусанни Чахоян – зірки світової оперної сцени, солістки Національної опери України, лауреатки міжнародних вокальних конкурсів в Австрії, Німеччині, Угорщині, Іспанії. Також прозвучать незрівнянні шедеври світової музичної класики у виконанні Kyiv Mozart Orchestra.

На благодійному аукціоні вдалося зібрати  один мільйон десять тисяч гривень.

Кожному, хто придбав благодійний лот, була вручена особлива відзнака – медаль «За благодійний внесок».

За матеріалами https://yula.ua/

Теги

Новости по теме