В Одесі дрон зруйнував під’їзд будинку: з-під завалів дістають людей, є загиблий. Оновлюється

Під час російської нічної атаки 2 березня 2024 року в Одесі постраждали висотні будинки. Під’їзд одного повністю зруйновано. Багато поранених, один загиблий. Під завалами ще є мешканці.

За інформацією на 5 ранку відомо про одного загиблого чоловіка. Це хлопець 18-20 років. Ще семеро людей отримали поранення, у тому числі трирічна дитина.

Серед постраждалих вагітна жінка, вона в середньому стані тяжкості у лікарні.

Троє людей з численними пораненнями направлені до лікарні, серед них 26-річна дівчина, яка має тяжкий стан. Двоє, що залишилися, – в стані середньої тяжкості.

Трьом людям, включаючи трирічну дитину, медична допомога надана на місці. “Чергова терористична атака на мирно спляче місто. Густонаселений район. Тут просто жах. На місці працюють рятувальники, муніципальні та аварійні служби. Ведуться розбори завалів”, – сказав міський голова Геннадій Труханов.

Попередньо відомо про 18 зруйнованих квартир. Пошуково-рятувальна операція продовжується.

Двоє одеситів загинули внаслідок прильоту дрона-камікадзе Shahed-136 до дев’ятиповерхового житлового будинку на Добровольського, 134 минулої ночі.

Про це повідомили у обласній прокуратурі. За даними відомства, поранено ще восьмеро людей.

На місці інциденту продовжуються рятувальні роботи. Співробітники ДСНС розбирають завали у пошуках постраждалих людей. Кореспондент «Думської» з місця подій повідомив, що під завалами перебуває жінка із тримісячною дитиною.

Раніше стало відомо, що серед поранених є вагітна жінка, трьох одеситів госпіталізовано з численними травами. Одна жінка – у тяжкому стані.

Як повідомляє odessa.online, станом на п’ятнадцяту годину

дістали тіло ще однієї людини. Особистість загиблої людини встановлюється. Таким чином кількість загиблих зросла до п’яти. У пресслужбі облпрокуратури повідомили, що загиблий – чоловік 1969 р.н.

3 березня в Одесі та області оголошено днем жалоби у зв’язку з жертвами через російську атаку “шахедами” в ніч на 2 березня. Про це повідомив голова ОВА Олег Кіпер та зазначив, що пошукові роботи тривають.

За матеріалами https://odessa-life.od.ua/ https://dumskaya.net/nhttps://odessa.online

Теги

Новости по теме