Я прийшов – тебе нема. The show must not go on

Шмигаль привіз половину Кабміну на кордон з Польщею, щоб зустрітися з урядовцями Туска, виконуючи команду Зеленського. Поляки ще два дні тому сказали, що в шоу гратися не будуть, зустрічі на кордоні не буде, а зустрінемося у березні у Варшаві на найвищому рівні з предметними напрацюваннями по кризі на кордоні…

Однак Шмигалю, напевне, нічим зайнятись, отож примчав на кордон зі словами: “Ми всі тут”.

У цей час Туск зустрічався з Урсулою Фон дер Ляєн, яка привезла у Варшаву гарну звістку — ЄС розморозила полякам 137 мільярдів (!!!) євро коштів, заморожених Польщі через хибні кроки попередніх польських урядовців. Як гадаєте, де Туск у цей час мав бути?!!!

Знаєте… я загалом не вітаю позицію польського керівництва, яку воно обрало у питанні блокування їхніми фермерами нашого кордону. Більше того, мене це страшно обурює.

Але те що виробляють наші урядовці, це взагалі бісить і не лізе в жодні ворота. Чиста клоунада і хуторянство! І від цього стає… страшно. Невже у Шмигаля така дрімуча некомпетентність?! Не ганьбіться, вам же сказали – шоу не буде, … (далі слово обсценної лексики – “Споживчий ринок”)!

Хочу ше раз наголосити: зрозуміло, що нинішнє ставлення впливової частини польского суспільства, виражене в блокуванні кордону, глибоко несправедливе до нас, польський уряд справді міг би зробити набато більше з того, що в його повноваженнях. Для цього у нас є дипломатія, переговорний процес, де добиваються своїх цілей та дотискають потрібні рішення. Нам не треба шоу. Нам потрібний результат.

Сергій Зарайський

Теги

Новости по теме