З Одеси в аеропорт Кишинів для пасажирів з авіаквитками запустять автобус – допоможе ООН

Проєкт “Аеротрансфер” розвантажить пункти пропуску і прискорить процедуру перетину українсько-молдовського кордону

Одесити, які прямують до міжнародного аеропорту Кишинів, зможуть скористатися спеціальним трансфером.

Це передбачає проєкт “Аеротрансфер”, повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер. В Одесі відбулася зустріч з делегацією представників ПРООН в Україні. Головною темою була реалізація нового проєкту «Аеротрансфер».  Про це повідомили в Одеській ОВА.

Олег Кіпер/Одеська ОДА (ОВА)

І ще одна важлива зустріч з делегацією представників ПРООН в Україні. Головна тема – реалізація нового проєкту «Аеротрансфер». Його мета: пришвидшити проїзд українців, які прямують до міжнародного аеропорту Кишинів. За умови наявності квитків на літак – пасажири зможуть користуватися спеціальним трансфером, який прямуватиме з Одеси до аеропорту.

Це має розвантажити пункти пропуску через кордон (в першу чергу в районі МПП «Маяки – Паланка – Удобне»), зменшити там зосередження великої кількості транспорту та людей, пришвидшити процедуру перетину. Організоване перевезення пасажирів також зменшить навантаження на дороги області легковими авто та покращить рівень обслуговування населення у сфері міжнародних перевезень.

Для запуску проєкту «Аеротрансферу» нам необхідні автобуси, які здійснюватимуть перевезення пасажирів. У цьому питанні розраховуємо на допомогу ПРООН.

Загалом ПРООН відібрано 20 проєктів в Одеській області, на реалізацію яких Європейським Інвестиційним Банком вже виділено кошти у розмірі 29 млн євро.

Дякуємо за підтримку Одещини та співпрацю.

 t.me/odeskaODA/3806

https://mig.com.ua/

Теги

Новости по теме