Екс-полковник фсб: путін не в захваті від концепції, що він у холодильнику, а його заміняє на троні двійник

Не тільки пригожинський заколот став індикатором протестних настроїв у рф, а й концепція Валерія Солов’я про двійників і путіна в холодильнику. Теорія про Васіліча, який править посією, дуже добре приймається суспільством і не присікається владою. Це свідчить про те, що всередині еліти подібна гра комусь вигідна.

Таку думку висловив колишній полковник фсб, екс-депутат держдуми рф Геннадій Гудков.

“Я дуже сумніваюся, що ця гра вигідна самому путіну. Чути, що Васілівич вийшов на публіку, а ти в холодильнику і не можеш брати участь у нарадах, тому що занадто довго тебе “розморожують”, таке собі задоволення. Ну і всякі там жарти пішли на цю тему, приколи і конспірологічні версії. Думаю, що це якраз свідчить про глибокий розкол внутрішніх еліт”, – зазначив експерт.

За словами Гудкова, цей розкол поки що не набув відкритого характеру.

“Тобто люди в оточенні путіна просто вичікують, що буде далі: куди піде світ, що зроблять США, яке рішення ухвалить Європа. І якщо частина еліт відчує, що буде погано, то цей конфлікт почне наростати. Фактично зараз усе визначає ситуація на фронті і рівень рішучості Заходу в підтримці України”, – підсумував “опозиціонер”.

Тим часом глава рф путін в Анадирі несподівано поремствував на проблему комунікації зі своїми шкільними друзями та однокурсниками під час зустрічей. За його словами, він іноді зустрічається з ними, а вони його не впізнають, дивляться на нього і кажуть: “Я от не вірю…Ти це? Чи не ти?..”

https://charter97.org/ Ілюстрація з сайту https://uainfo.org/

Теги

Новости по теме