Шерифи Первомайщини та Вознесенщини допомагають літнім самотнім людям долати наслідки негоди

#Ми_поруч – шерифи поліції допомагають мешканцям громад Первомайського та Вознесенського районів Миколаївської області долати наслідки негоди.

У зв’язку із погіршенням погодних умов, сильними опадами, ожеледицею та поривами вітру поліцейські офіцери громад Вознесенщини та Первомайщини надають допомогу громадянам у побуті та на дорогах населених пунктів. Поліцейські забезпечують безпеку дорожнього руху на слизьких та засніжених шляхах, допомагають водіям транспортних засобів, яких застала негода у дорозі, вибратися зі снігової пастки. У Вознесенській громаді ПОГ відбуксирував транспортний засіб, який потрапив у сніговий замет, та допоміг дістатися до станції технічного обслуговування ще одному водієві авто. Шерифи Олександрівської та Синюхинобрідської громад відвідують літніх мешканців на ввірених територіях, розчищають сніг біля їхніх будинків та дворів, рубають дрова для обігріву осель людей похилого віку.

Шановні громадяни! Якщо ви потрапили у скрутне становище через негоду – телефонуйте за номером «102». Первомайський районний відділ поліції

Теги

Новости по теме