Членоліпи і членовали в столиці Уралу

Роман Онишкевич, директор у Інтернет-видання “Новий погляд”

На кінець тижня – традиційно сенсаційні новини з боліт. У Єкатеринбурзі вже тиждень триває громадянська війна між членоліпами і членовалами. Ще 30 жовтня студенти Уральського університету зліпили під вікнами alma mater та оперного театру здоровенну снігову піцюрину.

Ізваяніє, мабуть, мало символізувати науку і культуру расєї. Мер міста Орлов назвав таку творчість “бєзобразієм” і натравив на творіння комунальників, які в буквальному сенсі пішли нах… і трактором знесли піцюрину.Але не тут то було. У місті розпочалася пошесть члєнолєпія. Снігові пісюни почали з’являтися ледь не на кожній вулиці Єкатеринбурга. Проти членоліпів виступило військо членовалів-комунальників і членоблюстителів-поліцейських, які лапають членоліпів. Доходить до сутичок. Згаданий мер Орлов укотре проявив свій державницький хист і закликав мешканців викривати провокаторів-скульпторів і присилати йому особисто фото нововиявлених скульптур.

На дідька воно йому було не зрозуміло, але тепер пошта мера і мерії завалена прутнями. Деякі містяни тим часом зареєстрували петицію про заборону ліплення в місті членів. На щастя, для міських депутатів, за петицію майже ніхто не голосує, бо її розгляд на сесії міг би ославити місто на весь світ (хоча куди вже більше?!).Враховуючи, що уральські зими довгі та сніжні, кінця-краю Першій громадянській членовій війні не видно. В Єкатеринбурзі тепер всі при ділі, а влада інших міст з острахом очікує, що членолєпіє може перекинутися і на їхню територію.

То ж помилялися ті, хто передбачав, що громадянську війну на болотах можуть спровокувати політика Путіна, соціально-економічна задни дупа чи настрої поневолених народів. Усе у них закінчиться членово.

P.S. Редакція “Споживчого ринку” дозволила собі замінити на нормативне слово обсценної лексики, яким називають цю непристойну скульптуру.

Теги

Новости по теме