18 жовтня – Всесвітній день краватки

Сайт https://nashkiev.ua/ зробив підбірку українських брендів, які виготовляють краватки та метелики — від класичних до рустикальних (з етномотивами).

Arber

Мамонт української fashion-індустрії. 

Історія бренду почалася у 1990-му з маленького ательє пошиття чоловічого одягу в Одесі. Сьогодні Arber Fashion Group — найбільший в Україні національний fashion-холдинг, до складу якого входять мережа магазинів чоловічого одягу Arber, Gregory Arber, торгова мережа F’91 та велика крамниця “Кокон”. 

Бренд пропонує повний спектр чоловічого та жіночого одягу, взуття та аксесуари, й бездоганні краватки. 

“Ми пишаємось, що ARBER made in Ukraine! Втілюємо у роботі найкращі риси українського характеру.

ВОЛЯ до перемоги — над стереотипами класичної моди та викликами часу. ГІДНІСТЬ — пишатися своєю справою та бути вірними принципам безкомпромісної якості товарів і сервісу!”, — зазначають в компанії. 

Yarmich

Yarmich — бренд класичного чоловічого одягу. Вдало зарекомендував себе з 2019 року.

Костюми від Yarmich демонструють розмаїття класичного стилю. 

“Ми прагнемо показати, що класика — це не нудно, сіро та одноманітно. Класика може бути яскравою та стриманою, зухвалою та скромною, елегантно лаконічною та епатажною. Саме цю багатогранність класичного стилю і транслює бренд Yarmich, місією якого є завдання закохати чоловіків у класику та довести, що це красиво, стильно й зручно”, — говорять про себе в Yarmich.

Бренд пропонує як лінійку готового одягу, серед яких пальта, трикотаж, сорочки, костюми та аксесуари, так й індивідуальне пошиття і навіть оренду костюмів на урочисту подію. До них також шиють краватки.

I&M

Бренд I&M заснувало подружжя Максима та Ірини Щербаків 2013 року. Компанія спеціалізується на виготовленні авторських аксесуарів для чоловіків і жінок.

В асортименті I&M понад 300 різноманітних краваток та метеликів. Можливе й індивідуальне виготовлення.

Бренд гарно зарекомендував себе на українському ринку. Асортимент нещодавно поповнили дитячою колекцією. 

“Наша мета — виростити I&M до рівня світових продажів, коли наші аксесуари будуть виставлені на полицях магазинів по всій Україні та за кордоном”, — каже Максим.

 Etnomoda

Краватки Etnomoda

Бренд, започаткований задля виробництва сучасних вишиванок ще у 2018 році. Сьогодні майстри Etnomoda пропонують клієнтам вишиті чоловічі, жіночі та дитячі сорочки, сумки та пояси, прикраси та краватки. 

“Вишиванка — культурне надбання українського народу. Це наша історія, наше багатство і гордість. Вишиванка — символ здоров’я, краси, щастя, родової пам’яті, любові, святості. Це оберіг”, — кажуть в Etnomoda.

Саме тому культурну ДНК української нації тут дбайливо переносять на краватки, закладаючи у кожен виріб “памʼять нації” та ідеї культурної спадщини.

CRAVATTA

Краватки CRAVATTA

Перший в Україні спеціалізований бренд з виробництва жіночих краваток. Хоч він зʼявився тільки у 2020 році, вже встиг підкорити серця багатьох українських жінок та засвітитися на червоних доріжках головних фешн-подій світу. 

“Ми у CRAVATTA шукали дещо особливе, що пов’язує жінок. І дійшли висновку, що це краватка — символ незалежної жіночності. Кожна жінка — самобутня, самостійна, стильна та сильна. І ви теж! A коли будете стояти перед дзеркалом та зав’язувати краватку, нагадайте собі про це”, — зазначають фахівці бренду.

Теги

Новости по теме