Андрій Клюєв, якого свого часу прозивали “Веселий чемоданчик”, спить медикаментозним сном у москві

Колишній глава Адміністрації президента януковича Андрій Клюєв, якого Володимир Зеленський позбавив громадянства, потрапив до лікарні у москві. Його підключили до апарату ЕКМО (апарат, який допомагає насичувати кров киснем при дихальній недостатності).

© kp.ua

Про це повідомляють російські пропагандисти, посилаючись на власні джерела. За їхніми даними, пацієнта було госпіталізовано до приватної клініки і прямо зараз він перебуває у важкому стані.

Джерело популярного пабліка “ВЧК-ОГПУ” стверджує, що Клюєв у комі та під цілодобовою охороною. Все це почалося нібито ще 25 вересня, коли в нього стався отит. Через кілька днів він пройшов, але натомість у Клюєва почалася задишка, а його стан почав погіршуватися.

“Прибулий на виклик лікар приватної клініки діагностував бактеріальну пневмонію, і пацієнта госпіталізували. У стаціонарі зробили аналізи, і бактерії знайдено не були. Оскільки стан хворого тільки погіршувався (ковід нібито теж не підтвердився, попередній діагноз: двостороння пневмонія), Андрія Клюєва перевели в колишній ковидарій. Лкарі ввели діяча в медикаментозний сон і встановили апарат ШВЛ, щоб знизити навантаження на легені. Дружину Клюєва не пускають до палати, а саму лікарню охороняють силовики”, — йдеться у публікації.

https://telegraf.com.ua/

Теги

Новости по теме