Ексголові Херсонської ОДА, життя якого обірвалося вночі проти 17 вересня, було що розповісти про перші дні великої війни…

Про деякі обставини раптової смерті 49-літнього колишнього очільника Херсонщини повідомляє газета “Гривна” з херсонською пропискою. Видання приводить коментарі з цього приводу херсонського політика Віталія Богданова (партія “За майбутнє”) і народного депутата, обраного від Херсонщини, Сергія Хланя.

Геннадій Лагута, світлина з Вікіпедії.

Зокрема, Віталій Богданов написав на своїй сторінці в соцмережі, що це не перша спроба Геннадія Лагути вкоротити собі віку.

“пішов з життя Генадій Лагута ( керівник ХОДА на момент повномасштабного вторгнення )…і поповзли чутки і різноманітні спекуляції .Що начебто Лагута залишився і координував евакуацію і знищення документів – Ні, не залишився і не координував , вже 24.02.23 був дуже далеко від міста #Херсон і навіть в тел режимі відповідав ну дуже вибірково. Помер дійсно в лікарні, але його три доби шукали, знайшли в парковій зоні ( Київ ) і доправили в лікарню. ( до правоохоронців звернулась дружина та адвокат Лагути).Правоохоронці встановили по камерам спостереження , що пігулки придбав особисто в аптеці у великій кількості .Це не перша була спроба Генадія …, так одного разу після невдалої спроби самогубства , він проходив лікування і саме в лікарні він отримав Підозру за двома статтями КК України .Залишається ще дуже багато питань…”

А по версії Sergey Khlan Лагуту довели до самогубства…

“Я впевнений, що це все колись стане відомим всім. Це буде найкраща пам’ять про людину, яка на своїй посаді насправді немало зробила в перші дні вторгнення”, – цими словами завершує свій великий емоційний допис Сергій Хлань.

https://grivna.ua/

Теги

Новости по теме