Ракетний удар по Миколаєву вночі 20 липня

У Миколаєві вночі 20 липня після 03:03 пролунали вибухи. Влучили у триповерховий житловий будинок, є поранені.

Про це повідомив начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

В ніч проти 20 липня, приблизно о третій годи ночі, російські війська завдали ракетного удару по місту. Внаслідок влучання ракети зруйновано декілька поверхів триповерхового будинку та сталася пожежа.

 Фото: Валентина Гурова/ Суспільне Миколаїв

Станом на 04:40 відомо про девʼятьох постраждалих, пʼятеро з яких діти — повідомив начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім. Щонайменше 5 житлових багатоповерхових будинків зазнали пошкоджень і наразі відключені від електропостачання, повідомив міський голова Олександр Сєнкевич. Станом на 06:17 кількість поранених внаслідок атаки на Миколаїв зросла до 18. Медики госпіталізували девʼять людей, серед них пʼятеро дітей. Ще два чоловіка рятувальники дістали з-під завалів, повідомив голова Миколаївської ОВА Кім.

Станом на 07:55 на місце виїхали комунальники. Починають прибирати територію. Людей пошкоджених будинків розселять на дві підготовлені локації. З жителями працюють представники адміністрації району, повідомив міський голова Олександр Сєнкевич.

За інформацією Миколаївської ОВА, станом на 09:00 відомо про 19 поранених. За медичною допомогою звернулися вісім людей – госпіталізовано двоє, серед них дитина.

Триває розбір завалів.

https://suspilne.media/

Теги

Новости по теме