Минулої ночі, як і попередньої, Одеса пережила масовану повітряну атаку

Вночі 19 липня російські агресори повторили нічну ракетну атаку по Одесі. Як і добою раніше, удар був масованим. Обстріл вели кораблі з Чорного моря.

На відміну від атаки, яку рашисти провели 18 липня, цього разу по Одесі одразу випустили ракети, дронів-камікадзе не було.

Сигнали повітряної тривоги пролунали о 0:55, і вже за 10 хвилин над містом пролунали вибухи. Це ППО захисників півдня України зустріло вогнем ворожі снаряди.

За попередньою інформацією від моніторингових телеграм-каналів та повідомлень очевидців, більшість ракет, а можливо, й усі, були збиті.

Втім, в одному з районів міста було видно сильну заграву. Було це наслідком влучення ракети або падінням ракетних уламків, поки невідомо.

В Одеській ОВА закликали одеситів та жителів області залишатися у укриттях до відбою повітряної тривоги. А також не підходити до вікон, не знімати та не викладати в мережу роботу сил ППО.

ОНОВЛЕНО 2:40

Близько другої години ночі по Одесі пройшлась друга хвиля ракет, які цього разу були випущені з літаків. Рашисти використали потужні неточні Х-22, які несуть до тонни вибухівки. За різними даними, в атаці було задіяно від 6 до 8 стратегічних бомбардувальників.

Внаслідок повітряного бою постраждали одеські будинки, у тому числі висотні. З’явилося багато повідомлень про вибиті вікна, двері, пошкоджені балкони.

Також місцеві паблики пишуть про сильну пожежу під Одесою.

https://odessa-life.od.ua/

Теги

Новости по теме