Невідомі наразі боєприпаси пошкодили Кримський міст

На початку доби 17 липня на Кримському мосту прогриміло кілька вибухів. Очевидці стверджують про руйнування кількох опор та, ймовірно, однієї із секцій переправи. Також є дані про пошкодження одного із легкових автомобілів, імовірно, без потерпілих людей не обійшлося.

Перші дані про надзвичайну пригоду повідомив гауляйтер Криму сергій аксьонов у своєму Telegram-каналі. Згодом фото та відео з місця події почали розповсюджувати російські пабліки.

https://t.me/Telegraf_UA_channel/33716?single

Зазначимо, що подія сталася десь між третьою та четвертою годиною ранку. За попередньою інформацією, вибухи прогриміли поблизу 145 опори мосту з боку Краснодарського краю рф.

У росіян уже почалася паніка, аксьонов закликає не їхати до Криму через міст, а обирати для цього “альтернативний сухопутний маршрут через нові регіони” — себто відправляє громадян рф через окуповані Донеччину, Запоріжжя та Херсонщину. Також є інформація, що на в’їзді до Криму вже утворився величезний затор, автомобілі поступово починають розвертати в інший бік. Конкретних даних про те, що стало причиною вибуху, поки немає. Дехто стверджує, що по мосту вдарили ракетами, дехто — що здетонувала вибухівка в автомобілі. Також є непідтверджена інформація щодо можливих жертв та постраждалих.

https://telegraf.com.ua/

Теги

Новости по теме