Морські водорості як природне джерело йоду від японського благодійника

Джунічі Ковака–  головний редактор японського щомісячника з питань безпеки харчових продуктів і життя «Safety of Our Food and Life» і очільник Японського фонду майбутніх поколінь активно допомагає українському народу, підтримує працівників медіа та їхні родини. Тож цілком заслужив переможну відзнаку Національного конкурсу «Благодійна Україна-2022» у номінації «Медіа і доброчинність».

Пан Ковака, схвильований злочинними намірами російських військ вчинити теракт на Запорізькій АЕС, надіслав українським дітям, освітянам, журналістам, а також бійцям на передовій сушені морепродукти як природне джерело йоду для запобігання радіаційного ураження.

За матеріалами https://nsju.org/

Теги

Новости по теме