У ДТП загинув фермер, який вирощував квадратні кавуни

Внаслідок ДТП загинув власник агропідприємства «Дунайський Аграрій», депутат Саф’янівської сільради Роман Дяжук. Аварія сталася 25 червня на трасі Одеса-Рені. Автомобіль фермера зіткнувся із вантажівкою.

Аварія сталася у Білгород-Дністровському районі. Внаслідок зіткнення загинув водій легкового автомобіля, троє його пасажирів зазнали травм. Рятувальники за допомогою шанцевого інструменту вилучили загиблого водія з легковика, повідомляють у ДСНС.

На сторінці Саф’янівської громади написали, що Роман Дяжук був доброю та світлою людиною. Він неймовірно любив справу свого життя – фермерство. Також він мав багато креативних ідей та цікавих планів.

– Втрата для всіх нас дуже гірка, непоправна. Пам’ять про нього назавжди залишиться у наших серцях. Саме тому компанія продовжує працювати. Ми продовжуватимемо його справу, робитимемо все, щоб вона й надалі розвивалася, щоб була саме такою, якою мріяв її побачити Роман Ульянович, –

повідомили у пресслужбі «Дунайського Аграрію».

Фермерське господарство “Дунайський Аграрій” вирощує органічні фрукти, кавуни, дині, зернові культури та продукти тваринного походження. Саме на цьому підприємстві навчилися вирощувати кавуни у формі серця та куба, які постачали до Європи як екзотику.

https://odessa-life.od.ua/

Теги

Новости по теме