росію очікують часи у стилі і жанрі бойовика “Шалений Макс” – експерт

У росії попереду кривава війна. Не громадянська, а війна кланів і приватних армій: чеченців, пригожинців, бандитів. Це будуть нові 90-ті, але набагато страшніші.

Деякі підсумки подій кінця минулого тижня від Pravda Gerashchenko.

1. У “Вагнері” після невдалого заколоту почався розкол на тих, хто відчув себе використаним наосліп, і тих, хто залишився вірним прігожину.

2. Із ПВК “Вагнер” у повному складі звільняються бойові льотчики: вони обурені тим, що 24 червня “вагнерівці” знищиои літаки й гелікоптери ПКС рф і це їм зійде з рук.

3. Зруйновано вертикаль влади. Ніхто в росії відтепер не може почуватися в безпеці. Ні чиновник, ні олігарх, ні ФСБшник, які раніше вважали себе царями життя. путін перестав володіти монополією на насильство в країні. Було доведено, що все вирішує те угруповання, у якого більше зброї й рішучості.

4. У росії попереду кривава війна, не громадянська, а війна кланів, збройних угруповань і приватних армій: чеченців, прігожинців, найманих озброєних бандитів, які відокремляться від прігожина або інших ПВК і їх наймуть місцеві клани для захисту від вторгнення чужинців. Увесь великий бізнес і олігархи створюватимуть (якщо ще не створили) приватні армії, як це вже зробив “Газпром” для свого захисту.

Конфлікти й переділ власності вирішуватимуть у силовий спосіб. Це будуть нові 90-ті, але набагато страшніші. У стилі і жанрі бойовика-антиутопії “Шалений Макс”.

5. Російська армія де-факто перестала існувати як єдиний організм. Солдати й офіцери, які сидять в окопах на бійні, яку розв’язав путін, остаточно усвідомили повну безглуздість війни проти України на тлі того, що в тилу група карних злочинців може проїхати за день 600 км, змітаючи все на своєму шляху, а потім її амністують за вбивства льотчиків і мирних жителів.

6. Україна на кілька кроків стала ближчою до повного відновлення своєї територіальної цілісності, включно з Кримом.

Pravda Gerashchenko

За матеріалами: https://m.gordonua.com/


\

Теги

Новости по теме