Музиканти з Чернівців перелицювали українською пісню Arctic Monkeys

Музиканти з Чернівців Лесь Маркес та Іван Прекаска створили кавер на пісню “Do I wanna know” знаного британського рок-гурту “Arctic Monkeys”.

Про це Лесь Маркес розповів на своїй фб-сторінці, пише molbuk.ua. “Отже, це українська адаптація інді-шедевру “Do I wanna know” гурту Arctic Monkeys. Завтра цій пісні виповнюється рівно 10 років (з моменту релізу). В YouTube це відео в доступі вже декілька тижнів (в першому коментарі), вирішили поділитись з Вами й тут. Як Вам?” – запитує музикант у слухачів.

Переклад, гітара і вокал: Лесь Маркес
Кахон: Іван Прекаска

Лесь Маркес – вокаліст і гітарист гурту “Monopolia”
Іван Прекаска – має свій сольний однойменний проєкт “Prekaska”.
Також обоє грають в гурті “Запал”.

Arctic Monkeys “Do I wanna know”:

Arctic Monkeys — британський рок-гурт, створений 2002 року в передмісті Шеффілда. Музиканти гурту у своїй творчості поєднують різні стилі і напрямки музики, серед яких основними є інді-рок, психоделічний рок, гаражний рок та пост-панк.

Гурт випустив сім студійних альбомів: Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not (2006), Favourite Worst Nightmare (2007), Humbug (2009), Suck It and See (2011), AM (2013) і Tranquility Base Hotel & Casino (2018), The Car (2022), а також 1 концертний альбом, 1 збірник, 2 міні-альбоми, 20 синглів і 2 відеоальбоми.

Дебютний альбом гурту став найкращим за швидкістю продажу альбомом у британській музичній історії, випередивши альбом “Definitely Maybe” гурту Oasis. Arctic Monkeys також є одним з найбільш відомих інді-рок-гуртів у світі.

https://molbuk.ua/

Теги

Новости по теме