Місцеві мешканці підтвердили удар по готелю, де став на постій гауляйтер тимчасово окупованої частини Херсонщини

За інформацією від місцевих мешканців с. Щасливцеве Генічеського району Херсонської області, біля 5 ранку за російським часом 10 червня 2023 р. знову були прильоти – горять бази відпочинку, де живуть російські військові і «чиновники» окупаційної влади..

Під час прильотів працювало ППО окупантів, яке розміщене орієнтовно біля кладовища.

Тим часом на ворожих телеграм каналах розміщено інформацію та відео, на якому видно як горить будівля, яку називають на відео – «Шале». Місцеві повідомляють, що це «Будівля професора Козявкіна».

В мережі є повідомлення, що Сальдо госпіталізували у важкому стані. Підтверджень чи спростувань цього від окупаційної влади поки що немає.

Головна

P.S

Професор Володимир Козявкін винайшов унікальний метод лікування людей з проблемами опорно-рухового апарату. Головна клініка відновного лікування Козявкіна знаходиться у Трускавці. У 2005 році професор Козявкін вирішив побудувати реабілітаційний центр біля курортного Щасливцевого. Професор Козявкін планував створити центр національного рівня з назвою InterMedical Eco-City. Він будувався на власні кошти Козявкіних та кредити, яких хронічно не вистачало, Зазначимо, що професор Володимир Козявкін помер у грудні минулого року. Бенефіціарами його підприємств, зокрема, і в селі Щасливцеве, є його доньки Ольга та Наталія. Увесь майновий комплекс реабілітаційного центру на Арабатській стрілці росіяни просто захопили. Вигнали працівників, викрали генератори, сантехніку, сонячні батареї, навіть їжу, яку працівники наготували з запасом, бо думали, що будуть там зимувати.https://investigator.org.ua/

Теги

Новости по теме