Ексчоловік Ані Лорак, який підтримує Україну, знову взяв шлюб з українкою

Колишній чоловік заблудлої в хащах соціального марґінесу Ані Лорак 45-річний бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджіоглу зіграв весілля з 27-річною київською візажисткою Лілією Реус.

Весілля пристойне, без коксу, жодного медійного обличчя, Ані Лорак не запросили“, — жартує Телеграм-канал Harley Quinn, який першим анонсував плани нареченого та нареченої на суботу, 3 червня. Справді, судячи з кадрів, на весіллі не було жодного відомого представника українського шоубізнесу.

Весільна церемонія відбулася в одному із заміських ресторанів Києва на відкритому повітрі. Перед гостями Мурат та Лілія обмінялися обітницями вірності.

Молодята вирішили обрати для одного з найважливіших днів у своєму житті світле вбрання. Так, Лілія одягла довгу сукню з відкритими плечима, що підкреслює її тендітну фігуру, зі шлейфом і без традиційної фати. У руках нареченої був ніжний букет, що складається з троянд пастельних відтінків. Мурат одягнувся у класичний костюм блакитного відтінку. 

Уродженець Туреччини Мурат Налчаджіоглу давно живе в Україні і, як повідомлялось у ЗМІ,, проявляє більший патріотизм та підтримку її мешканцям, ніж сама Лорак. Мурат не перестає заявляти, що Україна – його рідний дім.

https://telegraf.com.ua/

Теги

Новости по теме