Започатковані щомісячні вечори танґо в Одесі

В Одесі в клубі Cahoots (Тираспольська, 4) відбувся танцювальний “Вечір без кордонів” за участю артистів філармонії, а також віце-чемпіонів світу з аргентинського танґо Олександра та Наталії Бевзюк. Для глядачів і справді не було обмежень, їм дозволили розслабитися і долучитися до творчого процесу.

Світлина з сайту Олександра та Наталії Бевзюк
  • Танцювати можна в будь-який момент під живий музичний супровід, – одразу заохотила присутніх редакторка Одеської філармонії Алла Вербанова. – Можна співати разом з артистами. Ці вечори відбуватимуться систематично наприкінці кожного місяця, наступний запланований на 22 травня.

Під музику українських і зарубіжних композиторів Олександр і Наталя приводили публіку в захват лаконічною і пристрастною хореографією танґо, а потім дали майстерклас.

  • Ми ініціювали цей проєкт раніше, ще до війни, – каже Олександр Бевзюк. – Але зараз людям, як ніколи, потрібні підтримка і думка про те, що життя варте того, щоб радіти і посміхатися. Для тих, хто бажає приєднатися і навчатися або навчати своїх дітей, зазначу, що ми чекаємо в нашому танцювальному центрі, у безпечному місці, яке служить і бомбосховищем, на Пушкінській, 33.

  • За матеріалами https://vo.od.ua/r

Теги

Новости по теме