Прем’єр-міністр Фінляндії розлучається з чоловіком після 19 років спільного життя

Прем’єр-міністр Фінляндії Санна Марін розлучається зі своїм чоловіком Маркусом Райкконеном. Про це сама Марін повідомила у своєму Instagram.

Санна Марін (Фото: Hannibal Hanschke / Getty Images)

“Разом ми подали на розлучення. Ми вдячні за 19 років спільного життя і за нашу улюблену доньку”, – написала Марін.

“Ми, як і раніше, найкращі друзі, близькі одне одному і люблячі батьки. У майбутньому ми, як і раніше, проводитимемо час разом як сім’я і одне з одним. Ми бажаємо, щоб ви поважали наше приватне життя. Ми не будемо коментувати це далі”, – додала вона.

Марін і Райкконен одружилися 2020 року після 16 років спільного життя. Коли Марін призначили прем’єр-міністром, у декретній відпустці для догляду за дитиною перебував батько дівчинки, який працював на той час у венчурній фірмі.

Нагадаємо, чотири роки тому Санна Марін стала наймолодшим прем’єр-міністром у світі. Її особистий рейтинг в опитуваннях громадської думки, як і раніше, високий, хоча й дещо знизився після того, як в інтернеті з’явилося відео з вечірки в нічному клубі, після якого їй навіть довелося здавати аналіз, щоб підтвердити, що в неї в крові не було наркотиків.

Фото: instagram.com/sannamarin
Ч

Нещодавно за підсумками парламентських виборів у Фінляндії Соціал-демократична партія на чолі з Марін програла консерваторам із мінімальним відставанням.

https://z3rk4l0.xyz/

Теги

Новости по теме