Виселяючись із раніше належної посольству рф будівлі у Варшаві, “дипломати” не забули винести звідти пральну машину

З’їжджаючи з приміщення середньої школи при посольстві рф в Польщі, яке конфіскувала влада Варшави, росіяни захопили з собою і пральну машинку, яка вже давно стала одним із символів мародерства й інших воєнних злочинів рф.

Скриншот з відео

Відповідне відео вже незабаром поширилося у соцмережах. На них видно, що росіяни, виїжджаючи з будівлі, тягнуть за собою велику побутову техніку. .За словами міського голови Варшави Рафала Тшасковського, цю будівлю посольство росії зайняло самовільно й незаконно, а під час виселення їх звідти дипломати намагалися чинити опір і відмовлялися відчиняти ворота. Звісно, це не допомогло і вже незабаром поляки виставили їх із будівлі.

  • Ми взяли під контроль ще одну будівлю, яку протизаконно займала рф, на основі рішення суду, яке також зобов’язує росію виплатити 31 млн злотих за протиправне зайняття приміщення на Келецькій, 45″, — сказав мер міста.

Варто зазначити, що у квітні 2023 року за розпорядженням суду будівлю у Варшаві, яку представники російської сторони використовували з 50-х років як школу для дітей дипломатів, повернули у розпорядження мерії.

https://telegraf.com.ua/

Теги

Новости по теме