“Червоногалстучні” лідери органу шкільного самоврядування Печерського району

У столиці орган шкільного самоврядування “Печерська елітна рада лідерів”) провів “Лідерський форум” для учнів шкіл Печерського району. При цьому учнівські лідери здивували багатьох аксесуаром, що не міг не нагадати людям старших поколінь пресловутий символ совітської піонерії. Така-от чудасія сколихнула Мережу.

Фото з заходу спочатку опублікувала Печерська РДА на своїй сторінці у Facebook, але пізніше публікація з фото зі сторінки зникла.

У Міністерстві науки і освіти відреагували на ситуацію незграбним коментарем:

“Мережі вибухнули обговоренням фотографій учнів у хустинках, які нагадують піонерські. І ми теж звернули на це увагу. Але, дійсно, в цій ситуації треба було розібратися краще. Учнівське самоврядування організувало захід. І це варто вітати, адже дітей важливо підтримувати і надихати. Жодним чином не обрізати їм крила. Жодним чином не принижувати. Це неприпустимо. Ми жодним чином не підтримуємо цькування дітей і будемо стояти на їх захисті в усіх освітніх процесах”.

Хоча ні про яке приниження, тим паче цькування дітей не йдеться. Мова про те, щоб креативний захід не зіпсувати двозначно сприйнятим аксесуаром.

Організатори заходу виправдовуються, що учні були не у піонерських галстуках, а коралових хустинках.

За матеріалами: https://bigkyiv.com.ua/

\

Теги

Новости по теме