Крафіни до Великодня – з міста Городня

Про підготовку до Великодня розповідає Лариса Козел – директорка Городнянського хлібозаводу системи споживчої кооперації (, м. Городня, Чернігівська область:

«Наш хлібозавод цьогоріч традиційно планує випікати близько п’яти тонн великодньої здоби, яку будемо доставляти по всіх селах нашого району, а також на Корюківщину та у Чернігів. Основною продукцією стануть паски класичні з родзинками, за домашньою рецептурою, підлаштованою до виробництва, та кекс Великодній – за авторським рецептом. Останній ми розробили вже після виходу ворожих військ з області та готували його на великій кількості молока та яєць, тому отримали надзвичайно смачну здобу та багато гарних відгуків. Бойові дії минулого року завадили нам приготувати крафіни – це такі сучасні пасочки, особливість яких полягає у невеликому розмірі, вагою до 200 грамів. Тож зараз ми вже запланували їх виготовляти з нашим оригінальним та смачним оформленням з мастики. Також вся випічка отримає нове та дуже естетичне пакування з крафтового паперу та поліетилену.

Проте, буде асортимент і без пакування, адже ми враховуємо побажання кожного клієнта. Варто зазначити, що все пережите під час активних бойових дій та від перебування в оточенні ворога, навчило наше населення більше цінувати те, що маєш, жити сьогоденням та не економити на якісних продуктах. На мою думку, це один з дуже правильних та корисних уроків для людей, які все життя відкладали “на старість”».

Чернігівська облспоживспілка

Теги

Новости по теме