У Німеччині вже щось знають – Мелітополю передали техніку для роботи у звільненому місті

Команда Мелітополя продовжує готуватися до налагодження максимально безпечних умов життя після деокупації міста. А допомагають у цьому місту міжнародні партнери.

Так, днями спеціалізовану техніку – сучасну пожежну машину з поворотною драбиною та генератором – отримала команда Мелітополя від німецького міста Аален. Переговори з партнерами проводила керівник Агенції розвитку Мелітополя Ірина Славова.

До декокупації Мелітополя спецтранспорт працюватиме в Запоріжжі, де цілодобово несуть свою службу мелітопольські рятувальники ДСНС.

– А після звільнення Мелітополя від окупантів пожежна машина стане на варті безпеки мелітопольців. З огляду на те, що рашисти захопили всю нашу спеціалізовану техніку і навряд чи залишать її жителям, коли тікатимуть, – зазначив Мелітопольський міський голова Іван Федоров.

Мер подякував муніципалітету та депутатам Аалена за одноголосне рішення, окремо бургомістру міста Фредеріку Брюеттінгу, а також німецькій благодійній організації Heidenheim fuer Ukraine за допомогу мелітопольській громаді. Наприкінці травня 3 мелітопольських рятувальники поїдуть до Аалена на безоплатне навчання та привезуть спецтехніку спочатку до Запоріжжя, а потім до Мелітополя.

https://ria-m.tv/ua

Теги

Новости по теме