Про “смертовбивство” української біженки в кафе “Запой”, в Бельгії

щоразу, як вам захочеться перепостити шок-контент про “бидлячих переселенців зі сходу України”, просто згадуйте оце.

такий собі пан Ростислав Демчук розписує страшну історійку, яка начебто сталася в Бельгії. повний набір таких милих серцю ПростогоНаріту штампів: “фіфочки”, курять, гасять недопалки як попало, тицяють факи – і бідний, нещасний інтелігентний хлопчик (щоправда, інтелігентність не заважає йому бити людей кулаком в пику), котрий тепер гнитиме в тюрмі “на рівному місці”. а мертва фіфочка-то з Запоріжжя! поламала дитяткові життя – не могла впасти на мняке?

тим часом простий пошук такої новини не знаходить (а вбивство біженки точно мало би десь фігурувати в місцевих новинах), а автор страшної історії, виявляється, має персональний запис у базі Миротворця.

всі посилання в коментах. не полінуйтеся, підіть і киньте скаргу на це писєво, бо воно з’явилося не просто так і, найімовірніше, не безкоштовно. Natalia Nakonechna

Rostyslav Demchuk

Життя таке дивне… і день якийсь темний, понурий …

Неділя, вийшов перехилити кухоль пива у кафе неподалік від хати. Там студенти й молоді анархісти облаштували його як забігайлівка часів СРСР і назвали кафе “Запой”. Сиджу на терасі, ціджу пиво й розмовляю по-телефону з колишньою однокласницею. Тут раптом поряд зa сусідньою парасолею виросли дві фіфочки з сигаретами. Про щось жваво бесідували. Одна з них якось так понтово й недбало загасила недопалок в парасолю і прямо там на парасолі той недопалок лишила. Я не чув розмови, лише з жестів зрозумів, що хлопець, який сидів з дівчиною під цією парасолею зробив дівчатам зауваження і наказав забртати недопалки тa викинути їх у смітник. Натомість, дівчина показує хлопцю середній палець “fuck”. Той різко зривається зі стільця і б`є дівчину кулаком в обличчя. Та падає і врубається потилецею в гранітний конус підвіконника. З рота кров, смерть на місці…

Хлопцеві, який проти хамства і недопалків – тяжкий і довгий термін ув`язнення на рівному місці. Mолода дівчина втратила життя. І це ж треба?

***

І контрольний вистріл! Дівчата – українки, біженки із Запоріжжя.

Теги

Новости по теме