Черговий обстріл Харкова: шестеро загиблих, понад десять людей поранено

Уночі російські загарбники ударили по Харкову ракетами С-300. Вбито шість містян, 11 людей поранено.  

Після опівночі по житловому кварталу в Шевченківському районі окупанти випустили дві ракети С-300.

“По місту, яке спить. Варвари з рф продовжують застосовувати практику повторних обстрілів. Коли всі профільні служби працювали на місці влучання ракет, прилетіли ворожі безпілотники. Наші сили протиповітряної оборони їх «обнулили», повідомив начальник ГУ Нацполіції Володимир Тимошко.

Внаслідок обстрілу пошкоджені багатоквартирні житлові будинки, магазин, автомобілі, АЗС, СТО та адміністративні будівлі. 

За даними керівника ХОВА Олега Синєегубова, наймолодшому постраждалому 23 роки, хлопець отримав вибухову травму та уламкові поранення.

У середньому стані також 25-річна та 71-річна жінки, шість чоловіків від 35 до 85 років. Інші постраждалі — з легкими пораненнями.

У другій половині дня 6 квітня окупанти вдарили по Шевченківському району Харкова. За попередніми даними, одна людина загинула, Є пошкодження цивільної інфраструктури, загорання автомобіля. Триває огляд профільними службами”, — розповів Олег Синєгубов.

Попередньо, ворог застосував КАБ, розповів міський голова Ігор Терехов.

За даними пресслужби обласного управління поліції, росіяни здійснили обстріл Шевченківського району близько 15:50. Попередньо, удар нанесений керованою авіабомбою. Пошкоджені будинки та навчальний заклад.

UPD Унаслідок удару окупантів по Харкову за медичною допомогою звернулися ще двоє цивільних: 66-річний чоловік із акуботравмою та 12-річна дівчинка із гострою реакцією на стрес. Про це повідомив Олег Синєгубов.

https://2day.kh.ua/

Теги

Новости по теме