Відлуння Дня закоханих

Vioria (Віолетта Шумар) – співачка з Гостомеля, яка працює у жанрі кітті-рок. У своїх піснях вона максимально відверто розповідає про почуття, що знайомі кожному тінейджеру.

У лютому 2022 року у своєму Telegram-каналі vioria виклала україномовну версію популярної пісні «ти так схожий на кота» у своєму виконанні.
Після деокупації Київської області у квітні випустила свою першу оригінальну пісню «сьогодні війна», яка отримала чимало уваги у TikTok. Згодом приєдналась до лейблу Black Beats, та на свій 18-й день народження (27 травня) випустила пісню «я просто хочу додому», у якій співає про тему, знайому кожному тимчасово переселеному українцю, — тугу за домівкою.  Вже з цього моменту у Віолети почала різко зростати аудиторія у Telegram та TikTok, з’явились перші фан-сторінки. Через півтора місяця вона випустила сингл «посеред ночі», після чого на неї почали частіше звертати увагу ЗМІ у музичній сфері.
Жанр кітті-рок, започаткований українською співачкою vioria, є піджанром поп-року, назва якого походить від ім’я японського персонажа Hello Kitty. Цей стиль, як і бренд Hello Kitty, більше орієнтований на підліткову аудиторію, а пісні у ньому зазвичай розповідають про кохання, стосунки між хлопцем та дівчиною і підліткові почуття, здебільшого у сумному контексті.За матеріалами https://uk.everybodywiki.com/ye.ua

Теги

Новости по теме