На Ягодині українські перевізники розпочнуть свою акцію протесту

У відповідь на польські протести і блокаду кордону ГО «Перевізники західного регіону» анонсувала проведення мирної акції в пункті пропуску Ягодин-Дорогуськ, починаючи із 15 лютого 2024 року з 9:00 ранку. Перевізники не пропускатимуть поляків, які проїхали в Україну поза загальною чергою, тобто об’їхавши українських водіїв.

Українські перевізники розпочинають власну акцію протесту біля кордону із Польщею, щоб звернути увагу всієї європейської бізнес-спільноти на знищення української економіки через перекриття пунктів пропуску.
«Українці щодня виборюють право на життя у вільному демократичному світі, захищаючись від ворога, через що українська економіка майже знищена. А нині українці повинні захищатися ще й від свавілля польських фермерів, які блокують нашу співпрацю з ЄС та підбурюють до цього інші країни. Вони переконані, що діють лише у власних інтересах й стверджують, що війна в Україні їх не стосується. Втім, як стверджують й чимало європейських політиків, якщо впаде Україна, війна буде на східних кордонах Європейського союзу, зокрема в Польщі», – каже засновник ГО Віталій Коценко. volynnews.com

Теги

Новости по теме