Ветеранам журналістики Полтавщини вручили продуктові набори

Передача гуманітарної допомоги відбулася в рамках співпраці Національної спілки журналістів України з Українською федерацією банків продовольства

Ще недавно вони за допомогою мікрофона, пера і гострого слова відстоювали права громадян, стояли на боці закону і правди, а нині – багато з них опинилися у складних життєвих обставинах і самі потребують допомоги. Тому раді підтримці від колег. Журналісти – ветерани Полтавщини днями отримали продуктові набори, вручені представниками обласної організації Національної спілки журналістів України.

Відбулося це завдяки співпраці НСЖУ з Українською федерацією банків продовольства. Це неприбуткова організація, яка передає допомогу найвразливішим категоріям громадян. У кожному наборі – крупи, м`ясні і рибні консерви, борошно, олія, цукор, солодощі, чай та кава.  

Разом з колегами 15 таких наборів  вручив журналістам – ветеранам  голова Полтавської обласної організації НСЖУ Євген Лопушинський: «Ветерани полтавської журналістики, наші колеги, вчителі, старші товариші заслуговують не лише доброго слова за свою багаторічну роботу, але й нашої посильної допомоги. Як тільки така можливість з`явилася, ми відразу розвезли продуктові набори журналістам. Співпраця з благодійними організаціями, я впевнений, дасть змогу і надалі посильно допомагати тим, хто опинився у скрутних життєвих обставинах.

Це допомога, в тому числі, і журналістам у громадах». Не відчувати себе зайвими у суспільному житті, якому віддали десятки років праці, отримувати не лише матеріальну допомогу, але і щире слово поваги до неї – такий відголосок подяки від тих, хто отримав продуктові набори. Ініціатори ж запевнили, що ця акція неразова.

ОКІА “Новини Полтавщини”

Теги

Новости по теме