Західна розвідка підтверджує смерть прігожіна

Засновник ПВК “Вагнер” євгеній прігожін перебував на борту бізнес-джета, який розбився напередодні у Тверській області рф. Про це газеті The New York Times повідомив високопоставлений представник західної розвідки, – повідомляє Телеграм-канал The Moscow Times.

Представник розвідки уточнив, що ця непублічна оцінка була зроблена урядом на підставі “безлічі індикаторів”, які проаналізували чиновники уряду.

Пошукова операція на місці аварії літака Embraer ERJ 135 з бортовим номером RA-02795 завершилася близько опівночі, через п’ять годин після того, як джет прігожіна зник з екранів радарів. На місці катастрофи було знайдено останки 10 осіб – стільки ж пасажирів було в джеті.

Тіло прігожіна серед знайдених одразу не було ідентифіковано, проте на місці катастрофи виявлено його телефон, повідомило Al Jazeera напередодні джерело в ПВК “Вагнер”.

Згідно з даними Росавіації, серед пасажирів джета, крім прігожіна, також був його заступник дмітрій уткін, екс-підполковник спецпризначенців ГРУ, який, за даними Reuters, керував колоною, що йшла на Москву 24 червня 2023 року.

Як повідомлялося, пізніше тіло Пригожина офіційно впізнав у морзі один із командирів ПВК “Вагнер”.

htps://www.ostro.org/

Теги

Новости по теме