Росіяни почали продавати медалі від путіна за будівництво Кримського (Керченського) мосту

Росіяни почали продавати медалі за участь у будівництві Кримського мосту, вручені воєнним злочинцем володимиром путіним, ордер на арешт якого видав Міжнародний кримінальний суд, на платформі оголошень «Авіто».

Про це повідомляє The Moscow Times.

Ціни на медальки варіюються від 1500 рублів до мільйона рублів.

Зокрема, будівельник із Краснодарського краю, який продає нагороду за 450 тисяч рублів, поскаржився на фінансові проблеми: «Все просто, потрібні гроші, ось і все. Дуже просто все, банально. Хочу на здоров’я витратити, лікування». Ціну встановив, посилаючись на аналогічні оголошення на сайті.

Ще один учасник будівництва продає медаль за 300 тисяч рублів. Гроші йому потрібні, щоби закрити борги. Його ціна — це «суб’єктивна оцінка»: «Може, вона і 500 тисяч, і мільйон коштуватиме за десять років, я не знаю. Пам’ятна, звісно, як пам’ять цінність має, але доводиться [продавати]».

За 900 тисяч рублів продає медаль будівельник із Пензенської області. За його словами, він не бачить сенсу зберігати нагороду, а гроші потрібні, щоб купити дитині квартиру. Чоловік каже, що знає випадки, коли такі медалі продавалися за 2,5 та 5 млн рублів.

Мешканецьь Тюмені розповів, що хоче продати свою медаль за 450 тисяч рублів, щоб купити трактор. Про те, що винагороду можна виставити на сайті оголошень, він дізнався нещодавно.

https://sprotyv.info/

Теги

Новости по теме