Заручини 17-річного принца Королівства Данія з сицилійською принцесою: дівчина місяцями вправлялася у реверансах

Данський принц Крістіан, який є другим у черзі на престол після свого батька, кронпринца Фредеріка, підігрів чутки про заручини. Його обраницею стала сицилійська принцеса Марія Кьяра ді Бурбон. Повідомляється, що 17-річний принц уже встиг познайомити юну аристократку з бабусею, королевою Маргрете II.

Знайомство відбулося за чаюванням у заміському будинку ще у червні. Королівські інсайдери повідомили ЗМІ, що Кьяра сильно перенервувала. Проте зустріч, схоже, пройшла добре. Джерела також додали, що дівчина була в захваті від королеви. Вона «місяцями практикувала реверанси» перед Її Величністю.

«Крістіан знав, що вони порозуміються, і був у захваті від того, що бабуся запросила їх на чай. Це неофіційний знак схвалення, тому що Маргрете не п’є чай хтозна з ким. Немає жодних сумнівів у тому, що оголошення про заручини не за горами і палац готується до цієї події відповідним чином», – каже джерело.

На думку данських ЗМІ, оголошення про заручини не за горами. При цьому деякі журналісти сумніваються, що 17-річний хлопець захоче зв’язати себе узами шлюбу в такому юному віці. Адже він вирішив зосередитись на своїй освіті.

Принц та принцеса
Принц та принцеса

Наречена данського принца


Марію Кьяру ді Бурбон західні журналісти називають головним новорічним подарунком у сім’ї аристократів Бурбонів. Молодша із двох дочок, вона народилася в Римі 1 січня 2005 року. Нині 18-річна дівчина живе між Парижем, Монте-Карло та Римом. Марія Кьяра навчалася вдома і росла в оточенні найкращих наставників, закінчила Кембридзьку міжнародну систему освіти та курс CNED у віці всього п’ятнадцяти років, на два роки випередивши шкільну систему. Дівчина досконало володіє шістьма мовами: це англійська, французька, італійська, іспанська, португальська та російська.

Марія Кьяра ді Бурбон
Марія Кьяра ді Бурбон

Нагадаємо, цього року королева Данії Маргрете II відзначила 83 день народження. З нагоди свята монархиня традиційно вийшла на балкон королівського палацу Амалієнборг у Копенгагені, щоб особисто привітати підданих. Іменинницю супроводжували родичі: крім синів, принца Йоахіма та кронпринца Фредеріка з подружжям Марі та Мері, на балконі з’явилися всі 8 онуків Маргрете.

День народження королеви Маргрете II
День народження королеви Маргрете II
https://informator.ua/

Теги

Новости по теме