Топменеджмент Державної податкової служби України у Відні в ресторації “Одеса” ґратулював шефиню

В телеграм-каналах зʼявилась інформація, що керівники ДПС святкували у Відні в ресторані «Одеса» день народження виконувачки обовʼязків голови Тетяни Кірієнко. Там же був наведений список гостей.

Про це у телеграм-каналі, зокрема, повідомив колишній народний депутат Ігор Мосійчук, пишуть “Українські новини”.

Раніше аналогічні дані розповсюджувалися в анонімних джерелах, проте Мосійчук стверджує, що перевірив достовірність інформації і підтверджує, що поїздка дійсно мала місце.

“Кірієнко Тетяна – в.о. Голови Державної податкової служби України, відсвяткувала свій день народження разом зі своїми підлеглими у місті Відень (Республіка Австрія). Поїздка була запланована і відбулася з 13 по 22 липня 2023 року.

Цього року День Народження Тетяна Кірієнко святкувала в ресторані Odessa Restaurant – international cuisine in Vienna .
Це крутий український ресторан у Відні в стилі Одеси-мами… фаршмак, устриці, кав’яр… просеко, гарна винна карта, віскі, водочка, грапа… потанцюєм… ціни середні як для Відня.
Сам там час від часу буваю коли у справах відвідую Австрійську столицю…”, – інформує зі знанням справи Ігор Мосійчук (првопис його поста збережено). Екснардеп додає список гостей-колег і резюмує: “Враховуючи, що більшість цих чиновників призначені з подачі парламентського Твікса, солодкої парочки Данила Гетьманцева і Давида Арахамії тут потрібен не просто розголос а втручання президента!”

https://apostrophe.ua/

Теги

Новости по теме