Мессі зіграв самого себе в латиноамериканському серіалі

Капітан збірної Аргентини Ліонель Мессі цікаво проводить міжсезоння. Гравець нещодавно переїхав до США, підписавши контракт з клубом Інтер Маямі. Зірковий футболіст спробував свої здібності у шоу-бізнесі.

Багаторазовий володар Золотого м’яча і чемпіон світу-2022 у складі збірної Аргентини Ліонель Мессі знявся в популярному аргентинському серіалі Los Protectores. Головні дійові особи серіалу – футбольні агенти, які об’єднались для порятунку свого бізнесу. В епізоді тривалістю приблизно п’ять хвилин, Мессі зіграв самого себе. Футболіст спілкується з трьома агентами, які пропонують грати щодня за різний клуб у різних аргентинських дивізіонах. Після суперечки Мессі погоджується на цю дивну бізнес-ідею.

Зірки футболу час від часу з’являються у фільмах та серіалах. Наприклад, володар Кубка Англії 1988 року у складі ВІмблдона Вінні Джонс  часто грає ролі тренерів, хуліганів та жорстоких злочинців і має за плечима багато ролей, в тому числі і в культових фільмах (“Карти, гроші та два стволи, що димлять”, “Великий куш”, “Євротур”, “Люди Ікс: Остання битва”).

https://informator.ua/uk

Теги

Новости по теме