У Брянській області 2 травня знову підірвали залізничне полотно

У результаті перекинулися вагони вантажного состава, пише телеграм-канал 112.

За даними Baza, одразу три вибухи сталися на залізничних коліях неподалік від станції Сніжетьська в момент проходження вантажного складу, що прямував із Брянська до Карачева. Унаслідок вибуху перекинулися кілька вагонів. Загалом у поїзді було 70 вагонів.

За інформацією видання, з перекинутих вагонів розлилися, імовірно, сірка і селітра. Зараз співробітники МНС охолоджують вагони, що звалилися, і речовини, що розлилися. Також серед вагонів, що зійшли з рейок, є порожні та з металобрухтом.

Інформацію про диверсію підтвердив губернатор Брянської області Олександр Богомаз.

  • У районі залізничної станції Сніжетьська спрацював невстановлений вибуховий пристрій. Постраждалих немає. Унаслідок інциденту з рейок зійшов локомотив і кілька вагонів вантажного состава. Усі оперативні служби працюють на місці, – повідомив він.

Нагадаємо, 1 травня в Брянській області після вибуху також зійшов з рейок поїзд, почалася пожежа. Пізніше стало відомо, що поїздом керували білоруські машиністи.

Уранці 2 травня телеграм-канал Mash повідомив, що в Брянській області запобігли ще одному підриву залізничних колій. Обхідник помітив кілька підкопів під залізничним полотном, куди планувалося закласти вибухівку, і викопаний щебінь у мішках – його мали вивезти.

https://news.zerkalo.io/

Теги

Новости по теме