Хмельничан запрошують мінятися: одягом, книгами, парфумами…

У Хмельницькому проведуть White Elephant Party. Учасники обміняються одягом, аксесуарами, парфумами та книгами, познайомляться між собою та проведуть час у затишній атмосфері. Участь безкоштовна. 

Про це повідомляють організатори — освітньо-культурний Гончаренко центр. Вони кажуть: для участі потрібно принести свої речі до Гончаренко центру, а далі кожен учасник та учасниця отримає за свої речі жетони, які зможе безкоштовно обміняти на щось інше.

 «Долучайтеся до нашої першої White Elephant Party. Це — вечірка з обміну парфумами, прикрасами, сумками, книгами та іншими приємними дрібницями, які більше не знаходять місця у вашому житті, але можуть принести радість комусь іншому», — діляться у Гончаренко центрі Хмельницький.

Приносити на вечірку можна одяг у хорошому стані, аксесуари (сумки, біжутерія, шарфи), парфуми, а також книги українською чи англійською мовами. 

«Максимальна кількість предметів для обміну від одного учасника – 20. Тобто це можуть бути 10 предметів гардеробу, три сумки, дві коробочки парфум і п’ять книг. Їх можна буде обміняти на речі інших людей. Усе обмінюється на все. Наприклад, книгу – на сукню, а рюкзак – на плащ», — кажуть організатори.

Обмін матиме декілька правил: усі речі для обміну мають бути гарної якості. З аксесуарів обміну підлягають так звані «великі» речі – сумки, шарфи, шапки, рюкзаки, пояси, краватки, шкарпетки тощо. 

SWAP-вечірку проведуть у суботу, у 19 жовтня о 13:00 місцевому Гончаренко центрі, що на вулиці Свободи 18/2 (офіс 45). Для участі необхідно заповнити коротку форму за цим посиланням. Джерело: http://pvisti.info/

Ілюстрація з сайту https://www.amazon.in/

А при чім тут “Білий слон”?, – спитають читачі. Пояснбємо: це відомий у світі формат, так би мовити, культурного дозвілля. A white elephant gift exchange (Обмін білими слонами) – вечірка, під час якої обмінюються кумедними та непрактичними подарунками. задля розваги.
Термін «білий слон» означає екстравагантний, непрактичний подарунок, від якого неможливо легко позбутися. Вважається, що ця фраза походить від історичної практики короля Сіаму (нині Таїланд) дарувати рідкісних слонів-альбіносів придворним, які були йому не до вподоби, щоб вони могли розоритися через витрати на утримання тварин. За матеріалами https://en.wikipedia.org/

Теги

Новости по теме