Усі виконавці квартету “Будьмо” одночасно стали до лав ЗСУ

Працівники ТЦК вручили музикантам повістки після виступу в Калуші. Після цього артисти пройшли військово-лікарську комісію (ВЛК) в Івано-Франківській обласній клінічній лікарні, яка працює цілодобово і їх направили в начальний центр для підготовки до служби. Про повідомив сайт “Галицький кореспондент”.

Свою мобілізацію з напарниками по гурту підтвердив також і фронтмен Ростислав Коваль. “У цей нелегкий час для нашої держави, ми свідомо прийняли рішення вступити до лав Збройний сил України! Від сьогодні ми солдати 102 ОБрТрО! За плечима 279 благодійних концертів на підтримку ЗСУ! Ми обіцяємо, що і надалі будемо тішити Вас новими піснями і віримо, що зможете нас побачити на сцені, але вже у новому амплуа! Дякуємо за вашу підтримку! Віримо у нашу перемогу. Слава Україні! Героям Слава”, – написав Ростислав. 

За інформацією Івано-Франківської філармонії, гурт створив у 2008 році композитор Володимир Домшинськиий. За час існування його учасники побували на багатьох фестивалях та конкурсах, серед них: “Захід ХХІ століття”, “Галицький шлягер”, “Пісенна садиба”, “На хвилях Світязя” та багато інших.

Кпім того, “Будьмо” неодноразово виступав на закордонних сценах у Польщі, Латвії, Іспанії, Італії. Також колектив ще з 2014 року брав активну участь у концертах у військових частинах для підтримки бойового духу бійців ЗСУ. Учасники колективу: Ростислав Коваль (художній керівник), Микола Дутчак, Назар Левінський, Михайло Воробчук. expres.online

Теги

Новости по теме