Будівлю міськради на Одещині “охороняє” вчорашній безпритульний собака

Сьогодні, 17 серпня, відзначається у Всесвітній день безпритульних тварин. І саме у цей день історією одного такого собаки з друзями та підписниками у Фейсбук поділився голова Арцизької міської ради Сергій Парпуланський, передає інформаційна агенція «Юг.Today».

«Минулого тижня на вулиці знайшли собаку на ім’я Бім. Його стан був критичним: якісь неповнолітні варвари роздробили йому лапу. Завдяки оперативній реакції небайдужих людей Біма в той же день відвезли до ветеринара. Лікарю вдалося буквально по шматочках зібрати його ніжку. Зараз Бім живе на території міської ради, і його стан уже задовільний», –  розповів голова громади.

На його думку, ця ситуація підкреслює важливість виховання дітей у дусі доброти та співчуття.

«Я закликаю батьків звертати увагу на поведінку своїх дітей і пояснювати їм, що жорстоке поводження з тваринами є неприпустимим. Всі ми несемо відповідальність за те, щоб наші діти виростали добрими і чуйними людьми», – додав посадовець.

Він також подякував всім, хто не залишився байдужим до долі Біма, та зазначив, що таким чином разом можна зробити наш світ трохи кращим.

Ми із задоволенням переповідаємо цю добру історію, яка навряд чи когось може залишити байдужим. І зазначаємо, що тепер Арцизька міська рада точно має найкращого та найвідданішого охоронця.i

zmailvechernii.com.ua

Теги

Новости по теме