У кіоску на вулиці Хрещатик відкрився стритфуд із полтавською кухнею. Це новий проєкт шеф-кухаря Євгена Клопотенка і співзасновниці «Нової Пошти» Інни Пошта» Інни Поперешнюк.
«У Інни» — це новий проєкт шеф-кухаря Євгена Клопотенка і співзасновниці компанії «Нова Пошта» Інни Поперешнюк.
«Зазвичай вулична їжа — це певний мікс різних гастрономічних культур. Ми ж вирішили йти іншим шляхом і створити стритфуд без натяків на вже існуюче. Це наша альтернатива, шаурмі та хот-догам», — коментує Клопотенко.
Головна страва закладу — солоні та солодкі полтавські галушки з локальних продуктів. Також готують качану кашу. У кіоску намагалися відтворити атмосферу крамнички на районі: з розливним квасом, цукерками «на здачу» та домашніми рослинами на підвіконнях.
Меню:
. Стритфут «У Інни» працює з 10:00 до 22:00 на вулиці Хрещатик 28/2. Торік Клопотенко і Поперешнюк відкрили в колишньому приміщенні заводу «Арсенал» у Києві бістро «Полтава».
У 2022 році Клопотенко і Поперешнюк відкрили у Львові ресторан «Інші».
https://hmarochos.kiev.ua/