Індія передала 10 генераторів для комунальних закладів Львівщини

Це частина допомоги, яку запланував передати уряд Індії для України.

Десять генераторів потужністю 30 кВт та загальною вартістю понад 3,6 млн грн вже доставили у комунальні заклади області, повідомили в ЛОДА.  

«Дякую Індії та її народу в обличчі пана Посла за те, що допомагаєте нам в час війни необхідними речами, в яких маємо потребу. Ворог атакує і цивільні об’єкти, зокрема на території Львівщини. Відтак, допомога дозволить забезпечити безперебійний навчальний процес. Дуже приємно бачити практичний результат нашої попередньої зустрічі», – зазначив Максим Козицький.

Нагадаємо, Перший візит Надзвичайного і Повноважного Посла Індії в Україні Харша Кумар Джейна на Львівщину відбувся у квітні минулого року. Тоді Посол повідомив про рішення уряду Індії передати Україні шкільні автобуси, генератори та інше обладнання.

Світлина – ЛОДА

«Махатма Ганді дуже гарно сказав, що якщо ти хочеш побачити зміни – почни з себе. І мені дуже приємно, що Індія – країна, яку знає весь світ за її багату культуру, країна, яка виборола свою незалежність, сьогодні нас підтримує. Україна сьогодні також бореться за свою культуру, гідність, свободу. І знаю, що своєю відважною боротьбою ми показуємо приклад усьому цивілізованому світу», – додав очільник області.

https://galinfo.com.ua/

Теги

Новости по теме