Ревнивець із Харкова підпалив автівку своєї пасії

Чоловіка затримали на місці підпалу.

Слідчі оголосили підозру 46-річному чоловікові, який підпалив машину 36-річної коханої, яка ним знехтувала. За даними слідства, чоловік дізнався про те, що дама його серця виходить заміж за іншого чоловіка та вирішив таким чином помститися.

Зловмисник узяв розпалювальну суміш і приїхав удень 11 листопада до будинку жінки по вулиці Ньютона. Підійшов до під’їзду, біля якого була припаркована автівка Renault Latitude, вилив суміш на неї та підпалив.

“Чоловік приїхав не з пустими руками — з собою він мав розпалювальну суміш, яку залив між капотом та лобовим склом у повітропровід автомобіля коханої, а також облив цією сумішшю ганчірку, яку поклав на заднє ліве колесо, після чого підпалив сірниками. У результаті підпалу автомобіль Renault Latitude зазнав пошкоджень, сума завданих збитків наразі встановлюється”, — розповіли у Харківській обласній прокуратурі.

Підозру чоловікові сформували за ч. 2 ст. 194 (пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до десяти років ув’язнення. Зловмисник знаходиться під вартою.

А ось так фігурант міг би себе повести і не сидів би в тюрмі. (Іронічна ілюстрація вибрана “Споживчим ринком” з “відкритих джерел”).

https://2day.kh.ua/

Теги

Новости по теме