Щоб оборудка з відомчою землею Міноборони закінчилась для нього щасливо, агробізнесмен пропонував хабар працівнику СБУ

Працівники Головного управління внутрішньої безпеки СБУ викрили на Миколаївщині підприємця, який намагався підкупити працівника спецслужби. Про це повідомляє пресслужба відомства. 

За даними слідства, бізнесмен є фігурантом кримінального провадження щодо самовільного зайняття 400 гектарів землі на військовому полігоні “Широкий лан”. За 1 млн гривень він пропонував працівнику Служби безпеки України вплинути на слідчого Нацполіції, який веде справу. 

“Зокрема, фігурант просив зняти арешт із земельної ділянки, яку підприємець «захопив» для ведення аграрного бізнесу. Однак співробітник Служби безпеки одразу доповів своєму керівництву про отриману «пропозицію». Це дозволило поетапно задокументувати злочинні дії комерсанта і затримати його на «гарячому» під час передачі частини неправомірної вигоди”, – повідомили в СБУ. 

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру. Суд обрав бізнесмену запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави в розмірі 6 млн гривень. Розслідування триває. Зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 https://grivna.ua/

Теги

Новости по теме