Від “паленої” горілки з сільського магазину померло ще троє, отож уже 7 смертей

Як уже повідомляв “Споживчий ринок”, у селі Старостине Роздільнянського району Одеської області сталося масове отруєння сурогатним алкоголем. З осель потерпілих та у крамниці правоохоронці вилучили пляшки з рідинами прозорого кольору невідомого походження та інші речі, що становлять інтерес для слідства.

Станом на 10 липня кількість померли від отруєння алкоголем зрозла до сімох з тих, які вживали алкогольні напої, придбані в магазині села Старостине. Крім того, зараз у лікарні залишаються ще п’ятеро людей.

За даними Одеської обласної прокуратури, затримано вже двох осіб – жінку-реалізатора та постачальника сировини. Обом інкримінують частину третю статті 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, що загрожують життю та здоров’ю людей) Кримінального кодексу України.

У пресслужбі додали, що продавчині вже обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

– Допитано низку свідків, проведено огляди відповідних місць події та невідкладні обшуки, призначено дев’ять експертиз. Наразі тривають слідчі дії з метою встановлення всіх обставин події та причетних до злочину осіб, –

зазначили у прокуратурі.

https://odessa-life.od.ua/

Теги

Новости по теме