Знайшлися мобілізовані ексв’язні, які зникли з військової частини в Одеській області

В Одеській області знайшлися троє мобілізованих колишніх ув’язнених, які зникли з військової частини. Їх повернули назад.

Як повідомляє РБК-Україна, про це в коментарі “Радіо Свобода” заявив в.о. начальника управління комунікацій оперативного командування “Південь” підполковника Олексій Міщенко.

За його словами, ексв’язні полишили навчальний центр, щоб використати цей час “на власний розсуд”. Також він спростував чутки у ЗМІ про те, що чоловіки були озброєні.

“Вже 25 серпня їх було затримано і доставлено назад. Навіть не минуло доби, тому це не розцінюється як самовільне залишення частини, вони продовжують залишатися військовослужбовцями однієї з механізованих бригад”, – зазначив Міщенко.

Він також додав, що у військовій частині пройде службова перевірка, винних притягнуть до відповідальності. Оскільки над військовослужбовцями є командир взводу, роти, підрозділи, який відповідає за особовий склад.

Нагадаємо, 25 серпня видання “Думська” написало, що 24 серпня троє ексв’язнів, які підписали контракт на службу в ЗСУ, втекли з полігону в Одеській області і нібито взяли з собою автомати Калашникова.

Теги

Новости по теме