Райффайзен Банк відкрив підземні відділення у Дніпрі та Харкові

Райффайзен Банк відкрив перші підземні відділення у Дніпрі та Харкові, які функціонують на базі вже існуючих банківських установ. Вони забезпечують обслуговування клієнтів навіть під час повітряних тривог через окремі входи, що ведуть до підземних приміщень.

Ці відділення стали першими у містах, які часто піддаються російським обстрілам.

У Харкові відділення розташоване за адресою: вул. Новгородська, 11, а в смт Слобожанське, що біля Дніпра, на вул. Слобожанська, 9а.

Відкриття таких відділень спрямоване на забезпечення безперервного доступу до банківських послуг в умовах воєнного часу, що особливо важливо для підтримки економічної стабільності регіонів. Клієнти можуть користуватися всіма звичними банківськими послугами, такими як відкриття рахунків, депозити, кредитування та інше, навіть у випадку тривалих повітряних тривог.

«Безперервне функціонування відділень дозволяє підтримувати локальний бізнес і забезпечувати доступ до фінансових послуг. Це, своєю чергою, допомагає мінімізувати економічні втрати для підприємців і населення в цих регіонах. Надзвичайно важливим є і те, що нова ініціатива створює безпечніші умови праці для співробітників, дозволяє їм впевненіше працювати та менше стресувати», — коментує директор з питань роздрібного бізнесу центру з роздрібного бізнесу Південно-Східного регіону банку Артем Нідзельський. Райффайзен Банк планує надалі відкривати подібні відділення в інших містах, які знаходяться в зонах підвищеного ризику.

https://thepage.ua/

Теги

Новости по теме