У Павлограді затримали поліцейських-аферистів, які “розводили” водіїв на гроші

Працівники Департаменту внутрішньої безпеки (ДВБ) Нацполіції затримав у Павлограді на Дніпропетровщині поліцейських, які займалися на блокпостах поборами з водіїв транспортних засобів за непритягнення до адмінвідповідальності. Про це повідомляється на сторінці служби у Facebook 21 листопада.

“Встановлено, що поліцейські  під час перевірки автомобілів на блокпосту деяким водіям пропонували пройти тест на стан алкогольного сп’яніння, при цьому використовували драгер, який не стояв на балансі у поліції та завжди показував перевищення допустимої норми”, – зазначається у повідомленні.

У ДВБ додали, що поліцейські після пропонували водіям за гроші вирішити питання щодо нескладання адміністративних протоколів за порушення ПДР. 

Оперативники ДВБ затримали одного зі зловмисників під час одержання хабаря у 17 000 гривень. 

“Під час обшуків у фігуранта правоохоронці вилучили більше 400 тисяч гривень, 6 тисяч доларів США. Встановлюється походження вилучених коштів”, – додали у Департаменті. За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Оперативники ДВБ затримали одного зі зловмисників під час одержання хабаря у 17 000 гривень. 

“Під час обшуків у фігуранта правоохоронці вилучили більше 400 тисяч гривень, 6 тисяч доларів США. Встановлюється походження вилучених коштів”, – додали у Департаменті. За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі. https://www.ostro.org/

Теги

Новости по теме