Протокольно завершили вечір: двоє нетверезих молодиків “підібрали” на місці ДТП автівку, поки з двома учасниками аварії розбиралась поліція


Кримінальна історія з елементами комедії мала місце в Києві вночі 20 вересня. На Великій Васильківській вулиці сталася ДТП, а поки поліціянти оформляли всі документи, двоє невідомих чоловіків поцупили одну з автівок, що потрапила в аварію. Обидва зловмисники були нетверезі.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Києва. 

 Зіштовхнулися два транспортні засоби: Volkswagen Caddy та Skoda Fabia. Остання стояла на деякій відстані від місця ДТП, оскільки водій не зміг зупинити машину одразу після зіткнення та проїхав ще кількадесят метрів.

Поліцейські спокійно робили свою буденну роботу, розпитуючи водіїв про обставини аварії та заповнюючи необхідні документи. Однак раптом вони почули, як автомобіль Skoda завівся та рушив з місця в невідомому напрямку. При цьому власник автівки стояв поряд з патрульними і був здивований навіть більше, ніж вони. 

Не гаючи часу, поліцейські кинулися наздоганяти авто-утікач та зупинили його за декілька кварталів. В салоні перебували двоє невідомих з ознаками алкогольного сп’яніння. А власник автівки повідомив, що бачить цих осіб уперше. В результаті обох автовикрадачів затримали. На них склали протоколи за керування авто у стані алкогольного сп’яніння та без відповідних документів на машину. А в процесі виявилося, що й власник багатостраждальної “шкоди” теж виявився напідпитку. Тож копи склали протокол і на нього, хоча виновутацем ДТП було визнано водія “фольксвагена”. Подальшим з’ясуванням обставин події та наданням правової кваліфікації діям затриманих осіб займатимуться слідчі, повідомили в пресслужбі поліції.

 https://informator.ua/

Теги

Новости по теме